in

JAWATAN KOSONG TOP GLOVE CORPORATION BERHAD – GAJI SEHINGGA RM5,000

JAWATAN KOSONG TOP GLOVE CORPORATION BERHAD

JAWATAN KOSONG TOP GLOVE CORPORATION BERHAD – GAJI SEHINGGA RM5,000

Top Glove Corporation Bhd atau Top Glove adalah pengeluar sarung tangan terbesar di dunia. Syarikat ini memiliki dan mengendalikan 46 kemudahan pengeluaran di Malaysia, Thailand, Vietnam dan China dan pejabat pemasaran di negara-negara ini (kecuali Vietnam) serta Amerika Syarikat, Jerman dan Brazil.

Syarikat ini ditubuhkan di Malaysia pada tahun 1991 oleh Tan Sri Dr Lim Wee-Chai, sebagai usaha perniagaan sederhana 1 kilang, 1 pusat pengeluaran dan 100 kakitangan. Top Glove menguasai 26% daripada pasaran dunia bagi sarung tangan getah. Dengan mata pada peringkat kejayaan yang seterusnya, Top Glove kini bercita-cita untuk meningkatkan bahagian pasaran globalnya kepada 30% menjelang tahun 2020 dan menjadi Syarikat Fortune Global 500 menjelang tahun 2040. Ia juga ingin mengembangkan perniagaan secara agresif dan mencari peluang M&A dalam industri yang sama dan yang berkaitan

Baca Juga: JAWATAN KOSONG DI UTM (UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA)

JAWATAN KOSONG TOP GLOVE CORPORATION BERHAD

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan oleh majikan terlibat. Info kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Kami hanya menyiarkan maklumat kekosongan jawatan untuk memudahkan anda membuat permohonan.

Jawatan

 1. Officer
 2. Executive
 3. Engineer
 4. Special Officer
 5. Planner
 6. Researcher
 7. Assistant Manager
 8. Boilerman
 9. Technician
 10. Supervisor
 11. Dan Banyak Lagi…

Keperluan & Kelayakan Memohon

Sekiranya calon merupakan individu yang berkelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, anda adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Maklumat Iklan

Nama Majikan : Top Glove Corporation Berhad

Tarikh Tutup : Rujuk Iklan

Dapatkan Iklan / Borang Permohonan di Berikut

1. Kepada calon yang berminat, calon hendaklah menghantar maklumat permohonan secara lengkap merangkumi resume rasmi anda disertakan pengalaman bekerja yang lepas (jika perlu).
2. Syarat dan terma bagi permohonan ini perlu dirujuk di laman web pengambilan jawatan jobstreet (halaman penuh pengiklanan jawatan).
3. Calon juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada link d bawah.

KLIK DISINI UNTUK MOHON

Baca Juga:CARA MOHON RUMAH PPR (PROGRAM PERUMAHAN RAKYAT) ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

JAWATAN KOSONG TERKINI SUNWAY BERHAD

JAWATAN KOSONG TERKINI SUNWAY BERHAD (PELBAGAI JAWATAN DIPERLUKAN)