in

JAWATAN KOSONG POLIS BANTUAN

JAWATAN KOSONG POLIS BANTUAN

JAWATAN KOSONG POLIS BANTUAN

Polis Bantuan atau di negara barat seperti Amerika Syarikat dikenali sebagai “Security Police” ialah pegawai khas yang bekerja untuk organisasi kerajaan dengan tugas melindungi kemudahan, harta benda, pekerja, pengguna dan pelawat tempat-tempat kerajaan. Mereka juga melaksanakan undang-undang kebangsaan dan persekutuan dan diberi kuasa polis yang penuh untuk mengelak jenayah. Misalnya Polis Bantuan Pos Malaysia, Polis Bantuan Bandaraya, Polis Bantuan Pelabuhan, Polis Bantuan Lebuhraya dan “Federal Air Marshal Service”.Penubuhan Polis Bantuan di Malaysia adalah mengikut Bahagian IX, Akta Polis No. 41/67 dan Peraturan–Peraturan (Polis Bantuan) Polis 1970 (P.U.(A) 461 bertarikh 21 Disember 1970).

Baca Juga: CARA BUAT DUIT DENGAN TIKTOK: Panduan Jana Pendapatan Melalui Applikasi Tiktok Malaysia

Jawatan kosong Polis Bantuan Terkini

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan oleh majikan terlibat. Info kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Kami hanya menyiarkan maklumat kekosongan jawatan untuk memudahkan anda membuat permohonan.

Kepada seluruh rakyat malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat jangan lepaskan peluang untuk membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut.

Jawatan kosong Polis Bantuan Terkini

Polis Bantuan (Pelbagai Majikan)
Gaji ditawarkan : RM1,200 – RM2000++

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon.

Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon.

Anda boleh rujuk segala maklumat dan syarat permohonan semasa membuat permohonan dan sila pastikan anda hanya memohon jawatan yang anda berkelayakan.

Cara memohon jawatan

Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi MYFutureJobs yang telah kami sediakan pautannya dibawah.

Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat untuk memastikan permohonan anda dibaca dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

Baca Juga:JAWATAN KOSONG PERKESO ( Minima SPM Layak Mohon Gaji RM1,220 – RM2,499 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CARA BUAT DUIT DENGAN TIKTOK

CARA BUAT DUIT DENGAN TIKTOK: Panduan Jana Pendapatan Melalui Applikasi Tiktok Malaysia