in

JAWATAN KOSONG PERKESO ( Minima SPM Layak Mohon Gaji RM1,220 – RM2,499 )

JAWATAN KOSONG PERKESO

Jawatan Kosong PERKESO ( Minima SPM Layak Mohon Gaji RM1,220 – RM2,499 )

Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) telah ditubuhkan sebagai sebuah Jabatan Kerajaan di bawah Kementerian Sumber Manusia bagi mentadbir, melaksana dan menguatkuasakan Akta Keselamatan Sosial Pekerja (AKSP) 1969 dan Peraturan-Peraturan (Am) Keselamatan Sosial Pekerja 1971. Pada 1 Julai 1985, status PERKESO telah berubah kepada sebuah Badan Berkanun dan mulai 1 Januari 1992, PERKESO telah melaksanakan sistem saraannya sendiri iaitu Sistem Saraan Baru PERKESO.

Baca Juga: CARA BUAT BANK DRAF TENDER: Panduan Bank Draft Dan Kegunaanya

Jawatan Kosong PERKESO ( Minima SPM Layak Mohon Gaji RM1,220 – RM2,499 )

Pengambilan calon kekosongan jawatan ini terbuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat untuk menjawat jawatan seperti yang telah dinyatakan di bawah ini. Sila pastikan bahawa anda telah membaca serta memahami segala syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum anda melakukan permohonan kekosongan jawatan tersebut.

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan oleh majikan terlibat. Info kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Kami hanya menyiarkan maklumat kekosongan jawatan untuk memudahkan anda membuat permohonan.

MAKLUMAT JAWATAN

Nama Majikan : PERKESO

Tarikh Tutup : 27 Oktober 2021

Jawatan

  • Human Resources Executive
  • Jururawat Junior
  • Penolong Jurupulih (Nursing)
  • Kitchen Helper
  • Vocational FNB Dietitian
  • Vocational Culinary Supervisor

CARA MEMOHON

  1. Permohonan kekosongan jawatan terkini di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti segala arahan seperti di bawah ini.
  2. Sila klik pada pautan dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan kosong tersebut.
  3. Untuk permohonan kali pertama, para pemohon perlulah mendaftar akaun terlebih dahulu (sekiranya diperlukan) sebelum melakukan sebarang pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.
  4. Para pemohon dinasihatkan agar sentiasa mengemaskini segala maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Untuk makluman, hanya calon yang berjaya disenarai pendek sahaja yang akan dipanggil untuk tujuan sesi temuduga.

Baca Juga: JAWATAN KOSONG FELDA LEMBAGA KEMAJUAN TANAH PERSEKUTUAN

KLIK DISINI UNTUK MEMOHON

SEMOGA ANDA SEMUA BERJAYA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

JAWATAN KOSONG FELDA LEMBAGA KEMAJUAN TANAH PERSEKUTUAN

JAWATAN KOSONG FELDA LEMBAGA KEMAJUAN TANAH PERSEKUTUAN

CARA MOHON RUMAH PPR

CARA MOHON RUMAH PPR (PROGRAM PERUMAHAN RAKYAT) ONLINE