in

JAWATAN KOSONG J&T EXPRESS (GAJI RM3,000-RM6000)

JAWATAN KOSONG J&T EXPRESS

JAWATAN KOSONG J&T EXPRESS (GAJI RM3,000-RM6000)

J&T Express ditubuhkan pada tahun 2015 oleh Jet Lee dan Tony Chen, masing-masing ialah bekas Ketua Pegawai Eksekutif dan semasa Oppo, dan ini ialah asal nama J&T. Setelah ditubuhkan di Indonesia pada tahun 2015, syarikat ini telah berkembang ke Malaysia dan Vietnam pada 2017, Filipina dan Thailand pada 2018, Singapura dan Kemboja pada tahun 2019, dan China pada tahun 2020

JAWATAN KOSONG J&T EXPRESS

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan oleh majikan terlibat. Info kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Kami hanya menyiarkan maklumat kekosongan jawatan untuk memudahkan anda membuat permohonan.

Baca Juga: CARA MEMOHON BANTUAN KEHILANGAN PENDAPATAN: Panduan Apply BKP Secara Online

MAKLUMAT JAWATAN

Nama Jawatan : Eksekutif HR (Kargo)

Deskripsi Tugas :

  1. Menguruskan spektrum penuh dalam proses pengambilan: mengurus kitaran pengambilan dari hujung ke hujung (dari menerima permintaan pengambilan pekerja, menguruskan beberapa portal pekerjaan, sumber proaktif, pemeriksaan CV & telefon, senarai pendek dan menjadualkan wawancara untuk pengambilan pekerja.
  2. Bertanggungjawab terhadap isu dan prosedur Pentadbir Sumber Manusia: mengeluarkan surat tawaran dan kontrak kepada pemula baharu, membuat jadual induksi dan latihan, mengeluarkan pengesahan, surat lanjutan dan penamatan, dsb.
  3. Bertanggungjawab dan memantau rekod masa kehadiran pekerja terhadap rekod cuti, cuti perubatan dan lain-lain.

Cara Memohon

Permohonan hendaklah dibuat pada pautan berikut :

KLIK DISINI UNTUK MOHON

Tarikh Tutup Permohonan: 15 November 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

JAWATAN KOSONG SHARP MALAYSIA

JAWATAN KOSONG SHARP MALAYSIA