in

JAWATAN KOSONG GURU TADIKA

JAWATAN KOSONG GURU TADIKA

JAWATAN KOSONG GURU TADIKA

Berita baik kepada seluruh warganegara malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berminat untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Guru tadika di pelbagai negeri di seluruh malaysia anda diperlawa untuk membuat permohonan sekarang.

Baca Juga: CARA MOHON PENGAMBILAN MySTEP 2022 MELALUI EMAIL

Pengenalan

Tadika ialah sekolah peringkat awal bagi memberikan pendedahan kepada kanak-kanak tentang suasana persekolahan. Ia penting bagi persediaan untuk kanak-kanak ini menyesuaikan diri dengan persekitaran bersama kanak-kanak lain dan hidup berdikari. Isi pelajaran di peringkat tadika terdiri daripada mengeja, mengira dan membaca.Kanak-kanak yang mendaftar Tadika terdiri daripada mereka yang berumur 4- 6 tahun.

JAWATAN KOSONG GURU TADIKA

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan oleh majikan terlibat. Info kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Kami hanya menyiarkan maklumat kekosongan jawatan untuk memudahkan anda membuat permohonan

Senarai Jawatan

 1. Guru Tadika
  Kelayakan : SPM / DIPLOMA
  Lokasi : mengikut kekosongan anda boleh memilih sendiri.

Syarat Permohonan

 • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon.
 • Mempunyai sekurang-sekurangnya SPM atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya dan diiktiraf oleh kerajaan malaysia.
 • Seorang yang mempunyai sifat keibuan yang tinggi dan sangat sayangkan kanak-kanak.
 • Golongan yang tidak sabar dan tidak boleh tahan dengan karenah kanak-kanak tidak layak untuk memohon dan diminta jangan membuat permohonan.

Cara Memohon

 • Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi MYFutureJobs yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.
 • Sebelum membuat sebarang permohonan jawatan sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.
 • Permohonan yang tidak lengkap tidak akan dilayan.

KLIK SINI UNTUK MEMOHON

JAWATAN LAIN

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BANTUAN KUARANTIN NADMA

BANTUAN KUARANTIN NADMA : PERMOHONAN RM100 SEHARI