in

JAWATAN KOSONG INSTITUT KEFAHAMAN ISLAM MALAYSIA (IKIM)

JAWATAN KOSONG INSTITUT KEFAHAMAN ISLAM MALAYSIA (IKIM)

JAWATAN KOSONG INSTITUT KEFAHAMAN ISLAM MALAYSIA (IKIM)

Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) ialah sebuah pertubuhan Islam Malaysia yang ditubuhkan di bawah Akta Syarikat 1965 dengan bertujuan untuk memberi kefahaman Islam yang tepat melalui pelbagai aturcara dan aktiviti seperti penyelidikan, seminar, bengkel, forum, perundingan, latihan dan penerbitan.

JAWATAN KOSONG INSTITUT KEFAHAMAN ISLAM MALAYSIA (IKIM)

Kerja Terkini IKIM Penolong Pegawai Audit Dalam | Kepada mereka yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan terkini yang ditawarkan di Institut Kefahaman Islam Malaysia anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan seperti berikut.

Kerja Terkini IKIM Penolong Pegawai Audit Dalam

Penolong Pegawai Audit Dalam Gred W29 (Kontrak)
Gaji ditawarkan : RM2,092 – RM5,830

Elaun-elaun yang diberikan :-

Elaun Khas : RM160.00
Perumahan: RM300.00
Bantuan Sara Hidup : RM350.00

Baca Juga: Jawatan kosong telekom malaysia (TM)

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 23 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 22 October 2021.
  • Mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya sijil dalam bidang pengajian perniagaan atau penyimpanan kira daripada politeknik tempatan atau Diploma dalam bidang perakaunan, perniagaan, kewangan, atau ekonomi yang diiktiraf oleh IKIM daripada Universiti-universiti Awam atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.
  • Mendapat kepujian sekurang-kurangnya Gred C termasuk lulus ujian lisan dalam bahasa melayu diperingkat SPM atau mana-mana kelayakan yang sama taraf denganya/
  • Keutamaan diberikan kepada calon-calon yang mempunyai pengalaman bekerja dalam bidang pengauditan berkebolehan menguruskan tugasan yang diberikan tanpa sebarang pengawasan, mempunyai sahsiah diri yang baik dan berkemahiran menggunakan komputer.
  • Calon telah menerima 2 dos vaksin covid-19.

Cara memohon jawatan

Calon yang berkelayakan dan berminat hendaklah membuat permohonan dengan menghantarkan permohonan anda iaitu resume/cv yang lengkap berserta dengan

sijil-sijil akademik dan transkrip, kad pengenalan, sijil kelahiran, slip gaji terakhir, nombor telefon untuk dihubungi dan sekeping gambar berukuran passport (tidak dikembalikan) kepada:

Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM)
2, Langgak Tunku Off Jalan Tuanku Abdul Halim
50480 KUALA LUMPUR
(u.p.: Unit Modal Insan)
No. tel.: 03-62046374

Semua dokumen hendaklah disahkan dan dimasukkan kedalam sampul surat dengan menyatakan nama jawatan yang dipohon di penjuru kiri sampul surat.

Permohonan hendaklah sampai ke IKIM sebelum atau selewat-lewatnya pada jam 2.00 petang, 22 Oktober 2021

MAKLUMAT PENUH JAWATAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

JAWATAN KOSONG TELEKOM MALAYSIA (TM)

JAWATAN KOSONG TELEKOM MALAYSIA (TM)

CARA BUAT KAD ATM DEBIT MAYBANK PAKAI GAMBAR SENDIRI

CARA BUAT KAD ATM DEBIT MAYBANK PAKAI GAMBAR SENDIRI: Tukar Kad Maybank Guna Gambar Sendiri